About

Over mij:

Ik ben een 21 jarige student aan de Christelijke Hogeschool Ede, ik studeer op dit moment Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en zit in mijn derde jaar. Dit derde jaar volg ik voor de tweede keer. Helaas is mijn eerste derde jaar op het laatst met een onvoldoende op mijn stage afgesloten. Vandaar dat ik nu mijn stage aan het herkansen ben.
Maatschappelijk werk vind ik een erg leuke beroepsgroep omdat mijn hart bij mensen ligt en ik kan dat daarin helemaal kwijt.

Op dit moment loop ik stage bij Stichting Dock. Vanuit DOCK zit ik ook in wijkteam Feyenoord. Een interessante combinatie als stage. Iedereen aan te bevelen. Verder bestaan mijn dagelijkse bezigheden uit bestuurswerk (Stichting Christelijke Hulpverlening, Swanenburghshofje), politiek (Fractieondersteuner ChristenUnie Gouda en lid van een werkgroep in Perspectief).
Vanuit mijn studie en met het oog op de toekomst ben ik een stichting aan het oprichten samen met een collega. Dit is Netwerk Samen voor Goud. Een erg interessant project waar ik vanaf de zomer twee dagen in de week voor ga werken.

Wil je meer over mij weten?
Klik dan rechts op het scherm de follow knop van mijn twitter aan 😉

Enjoy!

Contact
Mail: jas@solcon.nl
LinkedIn: http://t.co/FnD0N2INuA
Twitter: https://twitter.com/JasJanssen

Jasper

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s